Skip to main content

EUSKAL JAIAK

Epaileak

Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.

LEHENDAKARIA: Pedro Subijana

EPAIMAHAIAREN OSAKETA 2024

SUKALDARIAK

  • Hilario Arbelaitz

    “Zuberoa” Jatetxea, Oiartzun.

  • Pedro Subijana

    “Akelarre” Jatetxea, Donostia.

  • Elena Arzak

    “Arzak” Jatetxea, Donostia

  • Martin Berasategi

    “Martin Berasategi” Jatetxea, Lasarte.

  • Xabier Zabaleta

    “Aratz “ erretegia, Donostia.

  • Lourdes Rekondo

    “Rekondo” Jatetxea, Donostia

  • Edorta Lamo

    “Arrea Santa Cruz" Jatetxea, Campezo.

  • David de Jorge

    Sukaldari eta gastronomoa

  • Yoshitsugu Yamamoto

    "Alarde" Jatetxea, Osaka (Japón)

TEKNIKOAK

  • Bitor Rodriguez
    Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
  • Carmen de Vega
    Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria
  • Patxi Pérez Elortondo
    Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
  • Iñaki Etaio Alonso
    Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
  • Noelia Aldai
    Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
  • María José García
    Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
  • Igor Hernández Ochoa
    Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

KAZETARIAK

  • Mikel Zeberio

    Kazetari Gastronomoa "PETRA MORA/ BCC"

  • Mitxel Ezkiaga
    “DIARIO VASCO“ Kazetaria
  • Miguel Angel Oliver

    "EFE" agentziako lehendakaria

  • Irma Aguilar

    Kazetari gastronomikoa (Mexiko)

GONBIDATUAK

  • Joxe Mari Aizega

    "Basque Culinary Center" zuzendaria

  • Marti Buckley

    Gastronomoa

  • Iñaki Echeveste Calzada

    Sevillako Ostalaritza eskolako zuzendaria