EUSKAL JAIAK
Epaileak
Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.
LEHENDAKARIA: Pedro Subijana
EPAIMAHAIAREN OSAKETA 2024
SUKALDARIAK
-
Hilario Arbelaitz
“Zuberoa” Jatetxea, Oiartzun.
-
Pedro Subijana
“Akelarre” Jatetxea, Donostia.
-
Elena Arzak
“Arzak” Jatetxea, Donostia
-
Martin Berasategi
“Martin Berasategi” Jatetxea, Lasarte.
-
Xabier Zabaleta
“Aratz “ erretegia, Donostia.
-
Lourdes Rekondo
“Rekondo” Jatetxea, Donostia
-
Edorta Lamo
“Arrea Santa Cruz" Jatetxea, Campezo.
-
David de Jorge
Sukaldari eta gastronomoa
-
Yoshitsugu Yamamoto
"Alarde" Jatetxea, Osaka (Japón)
TEKNIKOAK
-
Bitor RodriguezIdiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
-
Carmen de VegaIdiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria
-
Patxi Pérez ElortondoIdiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
-
Iñaki Etaio AlonsoIdiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
-
Noelia AldaiIdiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
-
María José GarcíaIdiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
-
Igor Hernández OchoaIdiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
KAZETARIAK
-
Mikel Zeberio
Kazetari Gastronomoa "PETRA MORA/ BCC"
-
Mitxel Ezkiaga“DIARIO VASCO“ Kazetaria
-
Miguel Angel Oliver
"EFE" agentziako lehendakaria
-
Irma Aguilar
Kazetari gastronomikoa (Mexiko)
GONBIDATUAK
-
Joxe Mari Aizega
"Basque Culinary Center" zuzendaria
-
Marti Buckley
Gastronomoa
-
Iñaki Echeveste Calzada
Sevillako Ostalaritza eskolako zuzendaria