Image

Epaileak

Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.

Epaimahaiaren osaketa 2019

LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak

SUKALDARIAK

Hilario Arbelaitz

“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.                 

Pedro Subijana
“Akelarre” “ Jatetxea Donostia.  

Aizpea Oihaneder
“xarma, Cook & Culture” “ Jatetxea Donostia.         

Xabier Zabaleta (JAKITEA)
“Aratz “ erretegia Donostia.  

Pablo Loureiro
“Casa Urola”  Jatetxea Donostia

Nagore Irazuegi
“Arima” “ Jatetxea Madrid

Gregorio Tolosa
“Bidea2” Jatetxea Cizur Menor.

Oscar Velasco
“Santceloni” Jatetxea Madrid.   

Ander Gonzalez

“Astelena” Jatetxea Donostia

Matias Gorrotxategi
“Casa Julian” Jatetxea Tolosa. 

TEKNIKOAK

Joserra Agiriano Barrón
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Marta Albisu Aguado

Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria

Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Alfredo Fernandez
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Victoria Urresti
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Carmen de Vega
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Jesús Salmerón
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

KAZETARIAK

Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"PETRA MORA/ BCC “

Oraitz Gartzia Recondo
“DIARIO VASCO“ Kazetaria                          

Mitxel Ezkiaga  
“DIARIO VASCO“ kazetaria         

David de Jorge
Gastronomia aholkularia eta Telebista aurkezlea

Josema Azpeitia
Revista Ondojan

GONBIDATUAK

Jose Mari Aizega
Basque Culinary Center. Zuzendaria                       

Ajendra Ansón"

"Ansón&Bonet" en bazkide sortzailea, Madrid.

Roser Torrás Morató

"San Sebastian Gastronomika"ko zuzendaria

Fernando Gurucharri

"Unión Española de Catadores" eko lehendakaria

Euskal Herria eta Goierriko bihotzean