
Epaileak
Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.
Epaimahaiaren osaketa 2020
LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak
SUKALDARIAK
Hilario Arbelaitz
“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.
Pedro Subijana
“Akelarre” “ Jatetxea Donostia.
Martin Berasategi
“Martin Berasategi” Jatetxea Lasarte.
Xabier Zabaleta (JAKITEA)
“Aratz “ erretegia Donostia.
Andoni Luis Aduriz
“Mugaritz” Jatetxea Errenteria.
Elena Arzak
“Arzak” “ Jatetxea Donostia
Unai Campo
“Porrue” Jatetxea Bilbo.
TEKNIKOAK
Joserra Agiriano Barrón
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Carmen de Vega
Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria
Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Marisol Vicente
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Jesus Arregi
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Victoria Urresti
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
María José García
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
KAZETARIAK
Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"PETRA MORA/ BCC “
Mitxel Ezkiaga
“DIARIO VASCO“ Kazetaria