
Epaileak
Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.
Epaimahaiaren osaketa 2023
LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak
SUKALDARIAK
Hilario Arbelaitz
“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.
Pedro Subijana
“Akelarre” Jatetxea Donostia.
Martin Berasategi
“Martin Berasategi” Jatetxea Lasarte.
Xabier Zabaleta (JAKITEA)
“Aratz “ erretegia Donostia.
Andoni Luis Aduriz
“Mugaritz” Jatetxea Errenteria.
Elena Arzak
“Arzak” “ Jatetxea Donostia
Nicolás Ramírez Jiménez
“Túbal” Jatetxea Tafalla
Lourdes Rekondo
“Rekondo” Jatetxea Donostia
Najat Kaanache
"Nur" de Fez Jatetxea Maroco
TEKNIKOAK
Alfredo Fernandez
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Carmen de Vega
Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria
Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Iñaki Etaio Alonso
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Noelia Aldai
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
María José García
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Igor Hernández Ochoa
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
KAZETARIAK
Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"Gastronomian aditua/ BCC “
Mitxel Ezkiaga
“DIARIO VASCO“ Kazetaria
Martxelo Otamendi
“BERRIA” kazetaria.
Jordi Feliu
Kazetari eta gastronomian aditua
GONBIDATUAK
Joxe Mari Aizega
"Basque Culinary Center"
Victor Manuel
Abeslaria
Enma García
Kazetari eta aurkezlea
Quino Martínez
Gipuzkoako Ostalaritza Elkarteko Idazkari Orokorra