Image

Epaileak

Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.

Epaimahaiaren osaketa 2022

LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak

SUKALDARIAK

Hilario Arbelaitz

“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.                 

Pedro Subijana

“Akelarre”  Jatetxea Donostia.

Martin Berasategi
“Martin Berasategi”  Jatetxea Lasarte.         

Xabier Zabaleta (JAKITEA)
“Aratz “ erretegia Donostia.  

Andoni Luis Aduriz
“Mugaritz”  Jatetxea Errenteria

Elena Arzak
“Arzak” “ Jatetxea Donostia

Ander Gonzalez
“Astelena” Jatetxea Donostia. 

Javi Rivero

"Ama" Jatetxea Tolosa

Najat Kaanache

"Nur" de Fez Jatetxea Maroco

TEKNIKOAK

Joserra Agiriano Barrón
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Maider Oleaga Casado

Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria

Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Iñaki Etaio Alonso
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Victoria Urresti
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

María José García
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Igor Hernández Ochoa
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

KAZETARIAK

Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"Gastronomian aditua/ BCC “

Mitxel Ezkiaga
“DIARIO VASCO“ Kazetaria         

Josema Azpeitia
Kazetaria  Ondo Jan eta Noticias de Gipuzkoa               

Oraitz García 

Kazetaria El Diario Vasco

Daniela Cenis

Cocina Futuro Zuzendaria

GONBIDATUAK

Joxe Mari Aizega

"Basque Culinary Center"


Elena Rodríguez García

Real Academia de Gastronomía zuzendaria

Euskal Herria eta Goierriko bihotzean