
Epaileak
Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.
Epaimahaiaren osaketa 2022
LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak
SUKALDARIAK
Hilario Arbelaitz
“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.
Pedro Subijana
“Akelarre” Jatetxea Donostia.
Martin Berasategi
“Martin Berasategi” Jatetxea Lasarte.
Xabier Zabaleta (JAKITEA)
“Aratz “ erretegia Donostia.
Andoni Luis Aduriz
“Mugaritz” Jatetxea Errenteria.
Elena Arzak
“Arzak” “ Jatetxea Donostia
Ander Gonzalez
“Astelena” Jatetxea Donostia.
Javi Rivero
"Ama" Jatetxea Tolosa
Najat Kaanache
"Nur" de Fez Jatetxea Maroco
TEKNIKOAK
Joserra Agiriano Barrón
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Maider Oleaga Casado
Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria
Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Iñaki Etaio Alonso
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Victoria Urresti
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
María José García
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Igor Hernández Ochoa
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
KAZETARIAK
Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"Gastronomian aditua/ BCC “
Mitxel Ezkiaga
“DIARIO VASCO“ Kazetaria
Josema Azpeitia
Kazetaria Ondo Jan eta Noticias de Gipuzkoa
Oraitz García
Kazetaria El Diario Vasco
Daniela Cenis
Cocina Futuro Zuzendaria
GONBIDATUAK
Joxe Mari Aizega
"Basque Culinary Center"
Elena Rodríguez García
Real Academia de Gastronomía zuzendaria