Image

Epaileak

Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.

Epaimahaiaren osaketa 2023

LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak

SUKALDARIAK

Hilario Arbelaitz

“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.                 

Pedro Subijana

“Akelarre”  Jatetxea Donostia.

Martin Berasategi
“Martin Berasategi”  Jatetxea Lasarte.         

Xabier Zabaleta (JAKITEA)
“Aratz “ erretegia Donostia.  

Andoni Luis Aduriz
“Mugaritz”  Jatetxea Errenteria

Elena Arzak
“Arzak” “ Jatetxea Donostia

Nicolás Ramírez Jiménez

“Túbal” Jatetxea Tafalla

Lourdes Rekondo

“Rekondo” Jatetxea Donostia

Najat Kaanache

"Nur" de Fez Jatetxea Maroco

TEKNIKOAK

Alfredo Fernandez
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Carmen de Vega

Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria

Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Iñaki Etaio Alonso
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Noelia Aldai
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

María José García
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Igor Hernández Ochoa
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

KAZETARIAK

Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"Gastronomian aditua/ BCC “

Mitxel Ezkiaga
“DIARIO VASCO“ Kazetaria         

Martxelo Otamendi

“BERRIA” kazetaria.              

Jordi Feliu

Kazetari eta gastronomian aditua

GONBIDATUAK

Joxe Mari Aizega

"Basque Culinary Center"


Victor Manuel

Abeslaria

Enma García

Kazetari eta aurkezlea

Quino Martínez

Gipuzkoako Ostalaritza Elkarteko Idazkari Orokorra

Euskal Herria eta Goierriko bihotzean