Skip to main content

Tuterako orburuak entsaladan otarrainxka frijituekin, piper-ozpin-olioarekin eta porru juliana frijituarekin

Xabier Martinez (Martinez Jatetxea, Ordizia)

OSAGAIAK

  • 12 orburu
  • Porru baten zati txuria
  • Perrexila
  • Gatza
  • Oliba Olioa
  • Jerezko ozpina
  • 3 pikillo piper
  • Piper berde 1
  • Tipulin 1
  • 2 baratxuri-ale
  • 12 otarrainxka

PRESTAKETA

Egosi orburu-bihotzak, moztu pikilloak, tipulina eta piper berdea. Gehitu Jerezko ozpina eta oliba-olioa baratxuriekin. Frijitu otarrainxkak eta porrua juliana fin batean.

Jarri alkatxofak azpil batean; jarri otarrainxkak, gehitu ozpin-olioa, gatza eta, azkenik, perrexila.