Skip to main content

Camembert, tipuliña eta rukula tosta

OSAGAIAK

  • Aldaba zaharreko Gari txuri ogi ekologikoa
  • Ahuntz gazta Camemberta
  • Tipulin frexkoak
  • Rukula hostoak
  • Azenario patea (azenarioa eta fruitu lehorrak)
  • Gatza, oliba olioa

PRESTAKETA

Azenario patea egiteko, zatitu azenarioak eta egosi ur gatzatu pixkatekin.
Gorde egosketa ura eta irabiatu gustoko fruitu lehor eskukara batekin. Gehitu olio eta gatz pixka bat eta arindu ur gozoarekin.

Xerratu eta xigortu Gari txuri ogia.
Tipulinak fin fin moztu eta ipini zartagian goxatzen gatz apur batekin su motelean.
Camembert gazta zatitu, laukizuzen ez oso lodiak eginez.
Rukula hostoak garbitu eta olio-ozpiñez igurtzi.

Platereratu, ogia patearekin igurtziz. 
Ondoren gazta jarri, tipulin konfitatua gainetik eta bukatzeko rukula hostoak olio-ozpiñez nahasturik.