Image

Epaileak

Epaimahaia, besteak beste, gastronomia arloko jende ezagunarekin, kritikariekin eta Idiazabal gaztaren inguruko kontuetan adituak direnekin osatuko da. Mahai bakoitzean izango da sukaldari bat, kazetari bat eta Idiazabal Gaztetan aditua den teknikari bat.

Epaimahaiaren osaketa 2018

LEHENDAKARIA: Juanmari Arzak

SUKALDARIAK

Martín Berasategui
“Martín Berasategui “ Jatetxea Lasarte  

Hilario Arbelaitz
“Zuberoa” “ Jatetxea Oiartzun.                 

Pedro Subijana
“Akelarre” “ Jatetxea Donostia.                      

Elena Arzak
“Arzak” “ Jatetxea Donostia

Ander Gonzalez
“Astelena” Jatetxea Donostia

Zigor Iturrieta
Sukaldaria eta EITBko aurkezlea

Aitor Arregi
“Elkano” Jatetxea, Getaria

Nicolas Ramirez
“Tubal” Jatetxea, Tafalla

TEKNIKOAK

Joserra Agiriano Barrón
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Jesus Oleaga
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Marta Albisu Aguado
Idiazabal jatorri Izendapeneko teknikaria

Patxi Pérez Elortondo
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria
Jesus Arregi
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Victoria Urresti
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

Alfredo Fernández
Idiazabal Jatorri Izendapeneko teknikaria

KAZETARIAK

Mikel Zeberio Kazetari Gastronomoa
"PETRA MORA/ BCC “

Oraitz Gartzia Recondo
“DIARIO VASCO“ Kazetaria                          

Mitxel Ezkiaga  
“DIARIO VASCO“ kazetaria         

David de Jorge
Gastronomia aholkularia eta Telebista aurkezlea

Aitor Buendia
Radio Euskadiko kazetaria

José Ribagorda
Mediaset taldeko kazetaria

GONBIDATUAK

Jose Mari Aizega
Basque Culinary Center. Zuzendaria                       

Luis de Lezama
“Grupo Lezama” Jatetxeak

José Gómez
“Joselito” embutidos y jamones

Xabier Alkorta
“Eusko Ikaskuntza” bere 100. Urteurrenean

Véronique Richez-Lerouge
Association Fromages de Terroirs lehendakaria

Joxe Mari Goenaga
Zine zuzendari eta gidoilaria

Euskal Herria eta Goierriko bihotzean