HISTORIA
EGITARAUA
EPAILEAK
OINARRI-ARAUAK
GAZTAREN ENKANTEA
OSAGAIAK
PRESTAKETA
Dilistak potekoak izatearen zergaitia denbora aurreztea da. Errezeta honek oso denbora gutxi behar du prestatzeko eta.
Garbitu dilistak koladore batean ur hotzetan pasata.
Zatitu tipulinak fin fin eta ipini zartagi batean olio apur batekin.
Garbitu zerbat eta kendu hostoka. Gorde. Penka horizontalki moztu ahalik eta finena. Bota zartagira tipulinarekin.
Eduki barazkiak su ertainean gatz apur batekin eta erain 10 minutuz. Goxatzen direnean, gehitu dilistak, piper hautsa eta gatz apur bat.
Nahasi yogurta gatz apur batekin, limoi azal xehetua eta zuku pixkatekin.
Platereratu dilistak eta goilara batez lagundurik bota yogur saltsa gainetik.
Helbide elektroniko hau spambot-etatik babestuta dago. JavaScript gaituta izan behar duzu ikusi ahal izateko.